22/1 Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού

0
259

Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού, η οποία καθιερώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο! Τέσσερα χιονοδρομικά της χώρας μας γιορτάζουν στις 22/1 και καλούν μικρά και μεγάλα παιδιά σε αυτήν την πρώτη γιορτή!

Πισοδέρι, Φλώρινα (Υψόμετρο: 1.900 μ., Πίστες: 6)

Εντυπωσιακούς αγώνες κατάβασης για παιδιά κι ενήλικους με χρηματικά έπαθλα και πολλά δώρα έχει στο πρόγραμμα και το χιονοδρομικό της Φλώρινας. Θα ζήσετε την εμπειρία του νυχτερινού σκι, ενώ θα ξεφαντώσετε και στο πάρτι που θα διοργανωθεί με δυνατές μουσικές και τον ουρανό να λάμπει από τα βεγγαλικά. ( www.vigla-ski.gr )

pisoderi

Λαϊλιάς, ΣΈρρες (Υψόμετρο: 1.847 μ. Πίστες: 13)

Μοναδικό θέαμα θα προσφέρει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας παίδων που διοργανώνεται στις 22/1 στον Λαϊλιά. Θα ακολουθήσει μια μεγάλη γιορτή για τους αθλητές, με μουσικές και πολύ χορό, ενώ για τους πολύ μικρούς χιονοδρόμους ( από 5 ετών ) θα διοργανωθεί κι ένας αγώνας με συμβολικά έπαθλα. ( www.lailias.com )

lailias

3-5 Πηγάδια, Νάουσα (Υψόμετρο: 2.005 μ. Πίστες: 7)

Τα «πρωτάκια» θα έχουν την τιμητική τους στα Τρία-Πέντε Πηγάδια: περισσότερα από 350 παιδιά από σχολεία των γύρω περιοχών πρόκειται να κατακλύσουν το χιονοδρομικό στις 22/1. Για χάρη τους έχουν οργανωθεί βόλτες με έλκηθρα, σόου με βεγγαλικά, πάρτι με guest DJs, ασκήσεις και άλματα, ενώ για τους ενήλικους θα γίνουν «αγώνες δρόμου» ανά δύο! Ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα αποκλειστικά για οικογένειες. ( www.3-5pigadia.gr )

naousa

Παρνασσός (Υψόμετρο: 2.250 μ. Πίστες: 29)

Τα παιδιά απολαμβάνουν περισσότερο από όλους τον Παρνασσό τις ημέρες ( 16-22/1 ) του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού. Μέχρι τις 20/1 προβλέπονται για τους μικρούς φίλους ( 6-17 ετών ) ελεύθερη είσοδος, δωρεάν εξοπλισμός και μαθήματα, το Σάββατο 21/1 θα έχει all day ski, αν το επιτρέψει ο καιρός, αλλά και 50% έκπτωση για όλους στην ενοικίαση εξοπλισμού ολόκληρο το σαββατοκύριακο. Το χιονοδρομικό οργανώνει παράλληλα διασκεδαστικά events και happenings. ( www.parnassos-ski.gr )

parnasos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here