διαφήμιση

Η διαδικτυακή πύλη MyLamia.com έκανε την εμφάνιση της το 2004, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα και από τις πρώτες δικτυακές πύλες που εμφανίστηκε στην πόλη της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Φθιώτιδας.

Αποτελεί μία ολοκληρωμένη επιλογή επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Η διαδικτυακή πύλη MyLamia.com εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες, ενώ οι θεματικές του κατηγορίες ενημερώνονται καθημερινά, έχοντας ως στόχο να παραμείνει σημείο αναφοράς στις διαδικτυακές πύλες της πόλης και όχι μόνο.

Στο MyLamia.com μπορούν να προβληθούν μεμονωμένες διαφημίσεις ή ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες. Τα διαφημιστικά μηνύματα μπορούν να είναι κάθε μορφής (γραφικά σε gif ή jpg, reach media banners σε hmtl ή flash, ή ακόμα και links και blocks σε μορφή κειμένου).

Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε για σας οποιαδήποτε άλλη ειδική κατηγορία διαφημιστικής προβολής (ειδικές παρουσιάσεις, sponsored links κ.α.)

Προβολή μέσω banner και link στην ιστοσελίδα σας (εάν υπάρχει), σε όλες τις σελίδες του MyLamia.com στην δεξιά στήλη, με 0,70€/ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2231039466 ή στο info@mylamia.com