Λαμία: Κινηματογράφος Γαλαξίας – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

0
2827

Τι ταινίες παίζουν αυτή την εβδομάδα στον κινηματογράφο Γαλαξία; Μην ξεχνάς ότι η είσοδος σε όλες τις ταινίες κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη είναι 6€:

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Wonder Woman

Μαζί με τον Superman και τον Batman (ή τον Batman και τον Superman αν προτιμάτε), η Wonder Woman αποτελεί την Αγία Τριάδα της DC, ή αλλιώς εκείνη την πολύτιμη ομάδα χαρακτήρων που για δεκαετίες αποτελούσε (και εξακολουθεί να αποτελεί) τον ακρογωνιαίο λίθο των κομιξικών περιπετειών της εταιρείας. Για κάποιο περίεργο λόγο ωστόσο, η ίδια δεν αποτέλεσε ποτέ το αντικείμενο μιας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής, σε αντίθεση μάλιστα με τα δύο έτερα μέλη της Τριάδας, τα οποία όχι μόνο έκαναν νωρίς το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο αλλά και είδαν πλείστες φορές τις ιστορίες τους να διασκευάζονται ξανά και ξανά μέσα από το πρίσμα διαφορετικών σκηνοθετών, ποικίλων οπτικών και, σχεδόν πάντα, εν μέσω σημαντικών οικονομικών εισπράξεων.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Eκδίκηση του Σαλαζάρ

Ο άτυχος Καπετάνιος Τζακ Σπάροου αυτή τη φορά τα βάζει με ναυτικούς-φαντάσματα, που έχουν αρχηγό τους τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ και το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα. H μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζακ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα. Προκειμένου να τη βρει ο Τζακ θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Καρίνα Σμιθ, μια πανέξυπνη αστρονόμο και τον Χένρι, έναν ξεροκέφαλο ναυτικό της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδημίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here